Konferensens delar

Biografen

Konferensprogrammet sker i biografen. Här samlas samhällets viktigaste påverkare och aktörer som engagerar sig för att bygga demokratisk beredskap, social hållbarhet och växande demokrati.

Mässan

Mässan är delad på två våningar. Här har du chansen att träffa aktörer som har engagemang, tjänster och produkter som riktar sig till att skydda, stärka och utveckla demokratin. Mingla, lär dig något nytt och hitta nya samarbetspartners.

Politiken

Ett intimt möte om demokratin med riksdagspartiernas företrädare.

Rådslaget

Rådslaget är ett unik tillfälle för civilsamhällesorganisationer att samlas och lägga fram reformer för svensk demokrati till regering och riksdag. Endast lista.

Scenen & utställningen

På scenen ute på torget och inne i Folkets hus kommer ett axplock av starka berättare genom konst, kultur, teater och tal ta sig an demokratins ödesfrågor och ansvarsutkräva makten.

Verkstaden

Demokrativerkstan är en bistro för praktiska workshops och är öppen för allmänheten för att öva demokrati. Lär dig skapa en namninsamling, gör din egen valaffisch och mingla med politiker och aktivister.

Mötet i fokus

Utöver konferensens olika delar så är du som deltagare den allra viktigaste motorn på konferensen. Boka in möten! Lansera din bok! Bjud på din organisations verktyg och mallar! Håll en workshop i demokrativerkstan!

Demokratidagarna blir det du gör dem till!

  • Boka din biljett
  • Ställ ut med bokbord
  • Mingla i verkstan
  • Håll en workshop
  • Dela med dig av bra idéer